Alltid denJag har ett blåmärke på mitt knä som gör jätteont och jag känner som alltid för för mycket. Jag är rädd. Och glad. Och ledsen. Jag saknar människor och jag saknar andra dagar. Även om dessa dagarna också är bra. Jag lovar att göra något nu. Jag lovar. Egentligen är jag för ung för att vara så gammal. 

Idag

Idag har jag varit trött och bakis och det har vart trist. Så jag gick till stan med min syster och åt pizza för att må bättre. Det var supergott. Sedan köpte jag en rosa bok med en cupcake på där jag bara ska skriva glada saker. Köpte även två vykort och klistermärken. 
Nu ska jag vila och sedan eventuellt städa. Lite fintTankarna faller som pärlor från ett trasigt halsband

Råkade köpa hem fem nya böcker så ligger och hets läser de böcker jag redan läser...
Om någon vill veta! 
Ska läsa hela natten och sedan omvandlas till en oidentifierbar ånga och åka runt så och besöka alla ställen i världen. 
Ja.. 
Här är några av böckerna jag försöker läsa ut. 

Though we may be too young

Jag har bladlöss under naglarna från att desperat försökt rädda min växt, mitt rum är yber stökigt och badrummet stinker av något himla avloppsfel. Men det gör inget. Jag kände lyckorusningar i kroppen idag när jag gick hem från att ha hämtat pojkarna. Jag dansade medans jag plockade ut ur diskmaskinen till låten "things will never be the same". Jag hade världens mysigaste morgon och det gör ont för att så mycket är så himla fint. 
Jag snackade med Anna via skype för någon timme sen och jag messade med Melissa innan dag med. Det känns så bra att man kan ha daglig kontakt även fast man är 100 mil ifrån varandra. 
Idag är en så himla bra dag. 
Längtan sammanstrålar samma glada atmosfär

Jag lyssnar på "Navid och Gudarna" och "Svenska björnstammen". Jag väntar på att bli trött så att jag kan somna. Imorgon ska jag gå ut och gå. Det är det enda jag planerat. Kanske ska jag baka något, det hade faktiskt vart kul. Jag och Frida har bestämt att vi ska börja powerwalka ca tre gånger i veckan, så man "tränar" lite grann. 
Jaja vet inte vad jag ville skriva egentligen. Puss och godnatt. 


 

Lose it

Jag har inte gjort så mycket denna helgen, förutom att vara på "fest" på fredagen. Vi var sex personer. Det var kul iallafall. Fast sorgligt också för vi ringde Anna mitt i allt och det blev jätteverkligt att hon faktiskt är borta. Och det blev extra jobbigt för att alla typ åker. Frida åker nångång snart och Melissa har ju redan åkt. 
Men nåt kul är iallafall att jag bokat flygbiljett till Italien!! Jag ska alltså ner och hälsa på Melissa! Jag ska inte vara iväg så länge, bara fem dagar. Men ojojoj vad kul det ska bli! 
Här är lite bilder från helgen. 


Only the young

Idag hade jag en högst spännande dag. Jag vaknade vid nio och färgade håret. Sen vid elva bestämde jag mig för att gå ut och gå. Jag gick till Gustav och fortsatte sedan vidare ner mot Caroli. På Caroli tittade jag på en utställning om Malmö för några hundra år sen, lyssnade även på en historia om en "häxa" kallad Johanna. Sedan gick jag från Caroli till Entre där jag köpte "Dödgrävarens dotter" på akademibokhandeln. Därifrån begav jag mig sedan mot triangeln där jag gick in på mcdonalds för att äta pommes frites och titta på Eva och Adam-serien. Klockan tre kom Mimmi och vi fikade och tittade i affärer. Klockan fem träffade vi Malin på Esprsso House och vi fikade igen. 
Jag är otroligt imponerad över min produktivitet denna dag. Otroligt. 
Här är lite bilder från dan.
Nästa vecka, alternativt redan i helgen, lovar jag att söka jobb. Nu får det vara slut på detta, även om det är trevligt. 

<:3O~

Här är lite bilder från min dag. 
Jag var på emporia, det var kul.

Fikade givetvis.
Var inne i ett jättecoolt provrum.

Det regnade när jag skulle hem.
Okej var mest bara på emporia idag.. 
Kyss o kram.

Om höstlivet

Jag lyssnar på mysig musik som passar till hösten medans jag vandrar genom ett regnigt Malmö med ett fult paraply. Jag fikar med vänner, köper nödvändiga saker, pysslar om mitt hår, pussas och funderar inte så mycket på framtiden längre. Nuet är väldigt fint. På fredag ska jag på fest och imorgon ska jag till stan igen och fika igen med återigen samma bästa människor. Så även om det är ganska mycket saknad hela tiden så är det mesta väldigt bra och fint och mysigt.
Och jag står maktlös inför kärleken igen

Måndagmorgon. Det regnar och det känns påriktigt att det typ är höst. 
Jag vaknade halv nio idag, fastän jag tänkt sova till tio. Vet inte om det känns bra eller dåligt att jag kan sitta och titta ut genom mitt fönster och lyssna på Kent i princip hur lång tid jag vill eftersom min dag mest går ut på att ha trevligt. Mest känns det nog bra, annars hade jag nog gjort nåt åt saken. 
Idag kommer säkert bli en bra dag. Och denna veckan kommer säkert bli det också. Nästa vecka planerar jag dock att söka jobb.
Såhär höstigt är det. Det luktar tillochmed höst. 

Lite om idag.


Köpte denna ansiktstvätten idag, så nu ska min hy bli super fräsch och len.

Köpte även denna chokladen som var himla god men samtdigt inte alls god.

Och igår köpte jag män som hatar kvinnor triologin för, känn känslan, 15kr. Så ska börja läsa dom nu.
Det var allt.

Bubblande bubblor.

Lekte Thelma och Louise medans jag passade barn igårkväll. 

Annars gör jag inte så mycket. Hänger mycket i stan, träffar fina människor, går på loppisar och secondhands. 
Pratade dessutom med Anna i morse och hon verkade ha det bra i Skottland.
Åh. Livet är fint. Med allt det innehåller.

Smycken glänste guldrött


Jag spelar utan insatts här

Vet inte riktigt vad jag ska skriva egentligen. Jag vet inte vad som händer just nu eller vad som händer nästa vecka. Jag oroar ihjäl mig över i princip allting men inners inne vet jag ju att livet kommer ordna sig tillslut även om det är lite mycket just nu.
Lite mycket, även om jag inte gör nånting.
Imorgon ska jag iallafall träffa Anna och så ska jag jobba, sen ska jag träffa Melissa lite kort på fredagen och sedan ska jag ut på fredagskväll. Kanske ska jag även jobba på torsdag. Hmm.
Köpte en fin väska idag också, för bara 40kr. Det kändes bra! Träffade även Frida och Melissa och det var såklart kul.
Ja det var allt. Nu ska jag titta på twin peaks alternativt sova. Sova tror jag det blir.


You're not nineteen forever, pull yourself together.

Så var jag arbetslös och hela september oktober november december ligger framför mig med dagar av möjligheter fyllda med hopp.
Något sånt iallafall.
Fast jag vill inte vara med mer efter nästa vecka. Då ska jag isolera mig i några dagar och bearbeta min sorg över att mina vänner lämnat mig.
Men än så länge skiner solen och jag kan låtsas att det ännu är sommar och att jag inte behöver ta tag i mitt liv.


Jag skakar om kalendern

Jag har tittat på en läskig skräckfilm som var bra och tryckt i mig en påse godis. Imorgon jobbar jag, min sista jobbvecka. Veckan efter är jag arbetslös. Jag kommer njuta så otroligt samtidigt som jag redan har ångest över att jag inte kommer göra något utav mitt liv. Fast mitt liv är fint, lite för fint nästan, så all ångest jag borde ha finns inte. Jag tänker inte på den. Jag längtar tills om några veckor och jag längtar tills i helgen. Vet knappt varför, men det gör jag. 
Så för att sammanfatta; Livet går nästan för bra och jag hinner nästan inte med men det är himla okej. 
 
 
 
 
(^..^) 

RSS 2.0