Surface sail

Har kämpat mig in på bloggs hemsida via mobilen för att i ett desperat försök göra ett inlägg så att denna blogg inte helt tappar alla läsare.
Jag har det bra här på mitt läger. Det är roligare än förväntat och maten är tusen gånger bättre än hur jag antog den skulle smaka.
Det enda som är dåligt är att jag inte har något godis. Skulle kunna göra nästan vad som helst för lite choklad just nu.
Men aa måste sova, ska upp kl halv sju.
Lev väl.

Teenage crime

Har snart tappat rösten av X antal olika anledningar, jag har inte sovit på evigheter och jag förbannar alla som tvingar en bära fina kläder i en viss färg under konserter. 
På måndag lämnar jag verkligheten och återkommer igen efter en vecka. 
 

I know it seems strange

Har spenderat kvällen med Anna. Så himla bra var det. Har inte träffat henne ordentligt på flera veckor så nu pratade vi om allt allt mellan allt.
Tror jag snart ska gå och lägga mig så jag är pigg inför repetitionerna imorgon. Börjar för allas information bli bra nu. Jag är väl visserligen fortfarande mer eller mindre sämst men det märks inte lika mycket längre.
Dessutom tror jag känseln i min stortå börjar komma tillbaka, det gör iallafall lite ont i den och det borde väl vara ett gott tecken.
Kan inte fatta att det gått en vecka av sommarlovet, det känns som två månader och ett liv.

Allting vackert här ska jag komma ihåg

 
lestercorp:

Mysterious Skin

Pretentiöst

Fyra dagar kvar tills jag ska till Göteborg. Ska bli himla skönt.
Om en vecka och fyra dagar har jag sommarlov på allvar och då ska jag sova. Det kommer bli det bästa någonsin.

Fuck allt

Jag sitter ensam här hemma och är trött på att bo själv. Nu får min familj komma hem. 
Jag kan inte ens njuta av att bo själv eftersom jag måste iväg till Lund var eviga dag denna vecka och spela i en jävla orkester som är alldeles för bra för mig, för även om jag anstränger mig så att min tunga börjat blöda lyckas jag knappt spela en låt från början till slut. 
Nä. Jag vill inte gå dit mer. Och jag orkar inte vara optimistisk mer och tänk "men det kan ju inte gå sämre än vad det gjorde idag, bara i sånna fall lika dåligt och det har du ju redan vart med om, höhöhö". 
Nä jag bittrar mig. 
Och även om det kanske låter som om detta inte är så allvarligt känns det extremt hemskt och jag vill bara gråta. Måste ha någon form av pms eller något eftersom det egentligen (egentligen egentligen) var en ganska kul dag med trevligt folk som inte riktigt brydde sig om jag spelade rätt eller ej, iallafall brydde de sig inte så mycket. 

Nu lämnar jag det sjunkande skeppet

Det har varit en hektisk dag, och klockan är inte ens fyra, och flera gånger har allt mer eller mindre krisat, men jag lyckades fixa allt och därav känner jag mig extremt nöjd.
Jag ska äta den godaste middagen ikväll och försöka att inte tänka på imorgon. 
Fast det går inte för jag är jättejättejättejättenervös inför imorgon och jag tror inte jag kommer klara det och jag vet inte och jag orkar inte. 
Men skitsamma. Det blir nog bra. 

Leap year

Färgade håret lite halvt i onödan och nu är det typ mörklila, på allvar då, innan var det ändå mest rött.
Har verkligen inte gjort något vettigt alls idag, mest pmsat och försökt att inte oroa mig för saker.
Känner att de flesta dagar framöver kommer bli som den här, men det känns okej. Förutom att jag blivit otroligt trött så är det en skön känsla att bara kunna hänga runt i huset utan någon plan för dagen överhuvudtaget.
Slås lite hela tiden av tanken på vad jag ska göra av framtiden, men pallar inte tänka på det nu. Jag har faktiskt lite framtidsplaner som ändå är fett bra.
Mitt sentimentala jag känner för att kolla på E.T nu för att sedan sitta och böla som ett barn över fiskmåseungen utanför skolan som jag inte kunde ta med mig hem.
Shit vad jag hatar hormoner och sån skit.
:D  <--- (Glad gubbe för att visa att jag inte är så bitter som jag låter)

Fett ovärtI en hiss en tidig morgon då man inte vet om man ska åka upp eller ner.

Sommarlovet har knappt ens börjat och jag har redan vänt på dygnet.
Har lite panik över de kommande veckorna, men det blir säkert bra.
Har iallafall börjat se fram emot lägret i en vecka på en ö i Göteborg. Det känns visserligen som jag ska iväg ut i ingenstans utan att känna någon och även om det är sant blir det säkert himla kul. Det måste iallafall bli kul.
Nu ska jag hem och ta hand om min hals.


Superactionmegadistruction

Detta är vad som underhåller mig denna kväll.

Would you change who you are, if you could?

Har vaknat alldeles för tidigt.
(Sista bilden är med enbart för att jag är så sugen på glass.)

Jag är inte beredd

Skrev en himla lång lista innan på allt jag är rädd för. Två av dom var:
Rädd för människor
Rädd för mig själv
Himla dåliga saker att vara rädd för men det är nog det jag egentligen är allra räddast för. Inte att insektern ska flyga in i öronen, getingar eller att jag ska bli blind.
Ska nu ut och trots mina två rädslor.
Jag önskar mig lycka till.

Stackars mig, för ingen bryr sig om lilla jag

Har städat i hela huset, möblerat om på mitt rum, konstaterat att min stortå nog förevigt kommer vara avdomnad, jag har ätit choklad och lagat mat, messat med folk och kollat klipp på youtube, duschat och nopprat mina ögonbryn.
Vad mer kan jag göra? Orkar inte med denna kvällen.
Vill egentligen bara på studentfest eller på parkfest men eftersom jag inte har någon dricka eller pengar och inte känner någon som tar studenten idag så får jag sitta här på mitt rum.
Orkar inte med att det skulle bli så fint väder heller, hade känts bättre i mitt bittra hjärta om det riktigt riktigt ösregnade.
Nä, detta är inte okej någonstans.


Tänd lamporna

En sån här vill jag ha!
Den är säkerligen sjukt mainstream eftersom det typ var den första bilden som kom upp när man sökte på google, men SKITSAMMA.
Jag avlider så gärna jag vill ha en sån fjäder.
Ska ha en.

Taggar glee,choklad och att få sova<3Och om du vill så minns mig och om du vill, så glöm.

Har suttit och skapat denna underbara skapelse med bilder jag tagit för några månader sen.
Njut. Riktigt mycket njut över detta.
Annars sitter jag och undrar hur jag lyckades få så extremt mycket blåmärken och sår under siesta. Helt sjuka är dom, vissa av dom.
Sitter också och är förundrad över människor, människor som är så olika mig och som jag inte riktigt förstår mig på. Blir lite rädd och orolig över att jag inte vet vad de har för avsikter med allt. Antagligen är det bara jag som förstorar upp allt, som jag alltid gör, och det är faktiskt skitsamma om människor man träffat en gång börjar bete sig lite konstigt. Blir det för jobbigt och konstigt är det ju bara att försöka låta det som håller på att ske försvinna iväg innan det faktiskt hunnit hända.

Min värld, hela världen.

Sitter och väntar på att Anna ska vakna för att sedan åka och spela på Petris student.
Taggar inte alls att bära en jätteful uniform som både är förstor och förliten.
Sedan ska jag iväg igen ikväll och imorgon ska jag vara iväg engång till för att spela hela dagen.
Men efter imorgon är allt slut och i kanske en vecka har jag ingenting alls planerat och därför jag ska överdriva känslan av hur himla skönt det kommer bli.

We were the victims of ourselves

Är hemma igen. Festivalen blev många bra stunder men också rätt många dåliga.
Och nu måste man handskas med allas besvikels.
Hatar när folk blir besvikna, eller när folk blir arga. Speciellt om dessa folk inte vet någonting om något och lever i en liten egen värld av trygghet utan varesig kunskap eller erfarenhet.

RSS 2.0