Bloggen börjar dö

Har haft ett fint lov men har inte gjort så mycket, mest kollat på pretty little liars som för övrigt är den bästa serien just nu.
Jag har sett klart hela säsong ett och halva tvåan.
När jag inte tittar på tv sover jag och jag drömmer bara konstiga drömmar om olika ord och sånger. Tror jag är himla förvirrad, eller mitt undermedvetna säger att jag är det men jag vet inte alls vad jag är förvirrad över. Men orkar inte fundera över det nu, för just nu sitter jag och trycker i mig gelatin fastän jag inte vill det.


23/3

Jag sitter i solen på balkongen och dricker kaffe med mjölk i.
Det är egentligen för kallt men eftersom solen lyser och det snart är april känner jag att jag måste sitta här.
Mitt hår har en nu en färg jag ska ha ett tag. Får inte bleka/färga det igen på åtminstone två veckor.


Det var två år sen jag var 17

Jag tog ledigt från skolan idag för att göra klart mitt projektarbete. Har suttit med det i snart en halvtimme och jag är redan fast. Jag fattar inte vad man ska skriva och jag förstår inte hur man ska skriva det. 
Jag är dock tacksam över att jag faktiskt kommit en bit på vägen under denna vecka. Har ändå skrivit ca 6 sidor som utkast, jag har något att jobba med. 
Nu ska jag sittar här spikad framför datorn till klockan två med enbart små minipauser då och då. Sedan bör det vara klart. 

Bild från en annan dag

Jag ska snart åka iväg och jobba sedan ska jag ha en konsert. Jag hoppas bägge sakerna går bra. Och att min lärare inte blir arg på mig för att jag missar soundchecken.
Ikväll ska jag göra projektarbete hela kvällen och natten.


Typ det bästa jag sett för sången i slutet är fantastiskt kul.

Se så ni ser sången, för det är de bästa!!!!
 
Annars lever jag livet. Jag har visserligen vart sjuk tisdag onsdag torsdag och sen egentligen fredag och lite lördag, men nu är jag iallafall helt frisk. 
Jag har fyllt 19 också. Det känns bra. Och det är kul. Det är ju som sagt, tror jag sagt det innan, en mellanålder så man slipper livskrisar pga ålder. 
 
Nu kommer snart mormor hit så jag ska städa. Plus att jag försöker förtränga att jag ens har en dator. Projektrapporten ska nämligen vara klar nu i nästa vecka och jag har, ja, jag vill inte säga att jag inte har börjat men jag har inte riktigt börjat. 
 
Kyss och kram.

RSS 2.0