Och både laleh och veronica har nya album och det gör allt så mycket bättre.

Jag käkar marianne-godisar och lyssnar på bra musik. Jag funderar på att färga håret i nån kul färg, typ lila eller grönt eller något sånt. Vet knappt varför men får se. Jag tänkte bli aktiv på facebook igen och min nya plan i livet är att ignorera problem och strunta i att analysera allt och alla. Så detta är vad jag gör just nu. Plus att jag romantiserar livet lite för mycket, för djupare ner i allting så är det de jag egentligen gör. Jag älskar att vara nitton. Och jag kommer älska att vara 20. Och 21,22,23,24. Så det var väl det jag ville säga. 
 
 
 
 
 

Just nu, idag.

Jag lyssnar på låten "the fox" och surar över att min blogg inte är lika vackert romantiskt fanastisk med massa fina självtagna bilder som andras bloggar är. Jag är så okreativ som det går. Kan inte ens städa mitt rum. 
Fast gissa vad!!!! Gissa vem som fått en arbetsintervju imorgon, joooo jaaag!!! Efter en dags sökande har jag redan en intervju! Jag ser ljust på framtiden. 
Livet är inte alls illa. Det är fint och jag är glad. Dessutom luktar jag gott pga en ny bodylotion mamma köpt. 
Puss och kram. 

Lista

Jag vill:
Flytta hemifrån
Ha ett mål med livet
Börja studera
Känna att jag snart ska fylla 20
Att julen ska bli kul
Att jag ska få vara hemma på Halloween
Bli bättre på att söka jobb


Jag ska sätta på stekta gröna tomater och titta på den filmen tills jag somnar.Inatt.

Jag hade en så himla fin kväll igår. Det var så himla kul. Jag dansade jättemycket, pratade med främlingar som var helt okej trevliga, blev bjuden på öl några gånger, snodde öl desto fler gånger, kysstes med hon som jag är kär i, rymde från taxinotan fastän det går emot mina principer, hoppade nedför ett staket och skrapade upp min arm, pratade i ett växthus med en massa blandade känslor, fick en otrolig munorgasm och sov alldeles alldeles för lite.
Idag ska jag kurera min huvudvärk som ändå är helt okej och hanterbar. Jag ska även laga middag åt min mormor och städa toaletten. 
Puss och kram jag lever bra. Känslan av känslor

Idag har vart en helt ok dag. Lite upp och ned men sen åkte jag och fika med mamma på triangeln så då var det mest upp igen. Ikväll ska jag till wonk med fina människor och det ska bli kul. Igår var också kul, hängde på möllan med blandannat melissa och det bästa är att hon är tillbaka i Malmö igen(!!). Tänkte väl egentligen skriva ett lite mer kreativt inlägg men har ingen kreativitet. 
Lite bilder:Roma

Jag är i Rom och här är underbart. Imorgon bitti ska jag bege mig mot Malmö igen. Så kan givetvis inte sova nu. Men ja. Ska upp om sex timmar, kanske lika bra om jag inte sover så jag somna under flygresan... 
Om tio år från nuHöstligt

I Rönneholmsparken brinner löven och det luktar höst, samtidigt cyklar jag genom ett oktoberkyligt Malmö med tjocka tröjor och orangea strumpbyxor. I mina hörlurar spelas veronica maggio och volymen är lite för hög. Jag gör alla mysiga "höst"saker man ska göra såhär års, dricker varm choklad, tittar på tvserier med fina vänner, hånglar under blommiga lakan med en som gör mig lycklig innombords, läser fantastiskt skrivna böcker jag aldrig läst innan, fotar löv, skriver listor på låtar som passar till nuet, går på hemmafest och blir ganska mycket för full, myser och allt sånt. Imorgon ska jag åka till Rom, om tjugofyra timmar sitter jag antagligen på någon resturang och äter pizza med Melissa. 
Det är fint just nu. 
Och jag tänker på Rom, kärlek, gamla tider och på framtiden.

 
 
 

I'm dreaming of you

Jag har snott min systers dator eftersom hon är på fest, så hela denna kväll ska jag nu njuta av friheten av en dator. Jag ska imorgon spendera hela dagen med att fixa inför Italien-resan och så. Är jättenervös inför resan och speciellt inför flygresan, men försöker intalar mig om att det kommer gå bra.
Jag har tänkt mycket på att våga de senaste dagarna. Jag måste bli bättre på det. Annars så gillar livet just nu. Det är fint och jag är glad. Och jag myser. 
 
 
 
 

RSS 2.0