lite olikt

Det känns som att jag har massa surrande bubblor i hela kroppen och jag har ont i halsen och magen också. 
Jag längtar iallafall till imorgon. 

Man exploderar i tusen miljoner bitar

Jag har kommit in på en kurs i Lund så behöver inte söka massa jobb längre utan kan fokusera på att inte underkännas i min kurs. Det känns skönt. En trygghet att jag kan leva ett normalt liv med en normal vardag igen. 
Annars saknar jag en massa. Och jag har pms och är gnällig och överanalyserar saker och övertänker. 
Men förhoppningsvis är det pga pmsen och allt kommer kännas bättre om nån vecka. 
Idag ska jag satsa på att skaffa fler vänner. Efter min föreläsning idag ska jag ha en novish-sak, vi ska på nån skattjakt. Det kommer nog bli kul.
Puss 

Jag såg en sovandes

Det är onsdag och kväll. Jag har haft ont i kroppen och huvudet hela dagen och bara legat och sovit, därav att jag inte kommer kunna somna på ett tag. 
Jag har sorterat bland spotifylistorna, planerat lite inför imorgon och mentalt försökt tänka ut bra saker man kan säga på arbetsintervjuver. Imorgon är det tid för produktiva dagen, och på fredag ska jag mest göra roliga saker. 
Liten kort uppdatering av mitt liv. 
Puss

Det du är räddast för fast ingen vet det

Jag lyssnar på gammal musik jag lyssnade på i tvåan på gymnasiet. Det väcker himla mycket sentmentala känslor. 
Jag har haft en fin dag. 

Himla mycket livspepp

Jag har fått världens livspepp igen. Vet ej riktigt varför, är liksom arbetslös, vet inte om jag kommer kunna studera i vår och är allmänt fundersam till framtiden. 
Men ändå, allt känns så himla kul. Och hoppfullt. Frida har kommit hem, och det känns såså kul! Vi umgicks idag och pratade och myste och allt var fint. Imorgon ska jag på bio, hittar väl på något kul på söndagen och sedan fortsätter veckan därefter i samma anda. 
Jag har börjat tvivla på vad jag vill jobba med, men det känns väldigt bra samtidigt. Jag har innan stängt alla andra dörrar än till barnmorska men jag insåg härom dagen att jag i princip kan bli vadsomhelst! 
Så ikväll ska jag lyssna på mesigt bra jazzlåtar, städa mitt rum, dansa och skriva en lista på vad jag vill få ut av mitt jobb i framtiden. 
 
 

Livet är för kort för att va sne

Jag har ju typ övergett denna bloggen, men jaja det är så det blir. 
Jag sitter ensam hemma i göteborg just nu. Pappa kommer hem vid nio. Imorgon ska jag planera livet mer exakt.
Jag känner mig otroligt sentimental och känslosam. Jag har läst inlägg från denna blogg från gymnasiet, jag har läst gamla inlägg på andras bloggar och jag vet inte. Kanske är det inte det att jag verkligen egentligen saknar gymnasiet eller allt som hände och så, men samtidigt så är det precis det jag gör. Jag vet inte. Någonstans var allt så himla enkelt, eller allt var tryggt kanske mer. Inget var helt helt påriktigt. Framtiden och livet gick liksom inte på samma sätt att ta på. Man behövde inte ta en massa beslut hela tiden. 
 
Nä jag vet inte. Ska fortsätta stalka folks bloggar och vara sentimental.
 
Och hej och kram till er som fortfarande läser här. Det blir kanske mer inlägg framöver. 
 

RSS 2.0