Som läsk fast mindre konkret och inombords.

Jan Stenmark är bäst.


{^•.•^}


Där gatan är full av sorg

Ikväll ska jag äta middag med några vänner. Vi ska grilla och vi ska ha det mysigt. Imorgon ska jag sitta barnvakt hela kvällen, men jag hoppas föräldrarna kommer hem någorlunda runt tolvtiden så jag ska sticka ut sen. Det hade vart fint att få gå ut sista malmöfestivalsdagen. Dessutom är det ju löning imorgon så alla är antagligen ute och hänger.
Jag låtsas att jag har kontroll och det fungerar väldigt fint, för om ett år vet jag mer än vad jag vet nu och det känns bra.


Som en orkan kan jag svepa bort dig

Denna dag har jag mest jobbat men under kvällen var jag och åt pizza med Melissa. Sedan åkte vi till ribban och åt glass och spelade minigolf med Melissas vän Tilda. Det var en bra dag denna dag.
Nu har jag ont i öronen och fötterna, så ska faktiskt gå och lägga mig.
Livet är fint. Jättefint. Fast har ändå en massa livsångest hela tiden. Men det är mest fint.


Om jag faller, faller jag djupt och när jag gör det kommer jag inte kunna ta mig upp igen.

Jag ska till doktorn idag och jag är lite nervös över det, mest nervös över att inte hitta dit och så hehe.
För övrigt är det ju malmöfestivalen just nu. Jag har vart där varje dag, som den nörd jag är, hittills. Och det verkar som jag kommer fortsätta hänga där var eviga dag. Men det är okej, där är mysigt.


I dina sorglösa ögon

Jag vet inte riktigt vad jag gör med mitt liv, råkade dessutom färga håret mörkrött idag. Nu ska jag lyssna på Håkan och fundera.
Puss och kram.


Du gör sånt jag slutade med för längesen

Livet leker, solen steker. Eller ja nästan.
Jag jobbar jobbar jobbar men om tre veckor och tre dagar är jag fri och då ska jag njuta av att vara arbetslös och bemöta varje livskris med ett avslappnat lugn. Imorgon funderar jag på att färga håret kopparrött/kopparblont, som Miranda i sex and the city 2.


Existentiell ångest


Take on me

Jag har haft min första utekväll i Göteborg. Jag var med min kompis och vi gick till en bar som hette "bar himmel" man satt då utomhus, under bar himmel. Hehehe jag vet, jättekreativt namn. Där satt vi iallafall och drack vin och pratade med min kompis kompisar.
När baren stängde övervägde vi att åka och klubba men vi struntade i det och åkte hem till någon Sebastian istället. Hemma hos honom var vi fem personer som satt och snackade. Jag började som vanligt prata om politik och efter ett tag kom det fram att nästan alla där i huset förutom jag var sverigedemokrater. Då blev det givetvis lite dålig stämning, men vi löste det genom att dricka lite mer och sedan åka hem.
Det var ändå en kul kväll, lite speciell men kul.
Så nu vet ni vad jag sysslar med. Eller vad jag sysslat med. Kväll ska jag på släktmiddag. Och imorgon åker jag hem.


Inget är på riktigt när man lever som vi lever

Imorgon ska jag till göteborg. Det ska bli fint. Skönt att fly lite från verkligheten, även om jag egentligen inte har någon verklighet att fly från... Nej men det ska bli skönt att komma iväg från jobbet. Är ledig idag och imorgon och jag dör så skönt det är. Ikväll ska jag äta massa ostbollar, chips och choklad och titta på psyko-filmen. Puss.


Eufori över livet

Läste igenom denna blogg och kom på att jag älskar den!!!!! Varför slutade jag skriva? Aja denna bloggen är bäst, alla borde inse det!!
Nä, men helt seriöst så tror jag att jag ska börja skriva här lite lätt igen.
Grattis, känn glädjen fylla era kroppar.


If you want me

Satt och läste igenom lite gamla dagböcker och blev därför helt nostalgisk. Därav mitt skrivande.
Men jag ska inte ursäkta att jag skriver, utan bara skriva. Jag behöver inte ha en fast plan för denna blogg.
Jag jobbar mest och lever himla mycket i nuet. Och jag brukar aldrig leva i nuet, eller jag har aldrig gjort det förr, så det är en ny känsla. En ny sak att leva i.
Jag ska börja spara massa pengar nu, för jag hoppas jag har lite planer för hösten. Jag älskar att det ska bli höst förresten. Jag älskar hösten, dessutom har jag köpt nya höstskor.
Jag ska kanske skaffa en ny blogg. För att lägga till ännu mer symbolik i det nya.
Hahah är besatt av nytt.
Aja, ska gå ut och promenera nu.


RSS 2.0